Een foto op grafsteen is misschien wel de meest persoonlijke en unieke manier om uw dierbare te gedenken in een grafmonument.

Foto op grafsteen

Een foto op grafsteen is misschien wel de meest persoonlijke en unieke manier om uw dierbare te gedenken in een grafmonument. Beeld is immers een bijzonder sprekende en directe manier om een geliefd persoon levendig te herdenken, precies op de manier waarop u en de nabestaanden de herinnering willen vasthouden. Een mooie foto van uw dierbare maakt de grafsteen tot een bijzondere en persoonlijke ontmoetingsplek.

Diverse mogelijkheden voor foto op grafsteen

Wij bieden veel mogelijkheden in het ontwerp van een grafsteen met foto. Vanzelfsprekend is er in de eerste plaats de keuze van de foto, waarbij u kunt kiezen voor een mooie portretfoto, in kleur of zwart-wit, of eventueel zelfs meerdere foto’s. De foto kan groot worden afgebeeld, maar het is ook mogelijk om het beeld klein te houden. De foto hoeft niet per se een portretfoto te zijn – mocht u de voorkeur hebben voor een ander soort afbeelding, bijvoorbeeld een landschap of een sfeerbeeld dat aan uw dierbare herinnert, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. U kunt er ook voor kiezen om de foto te laten bewerken, bijvoorbeeld door een specifiek detail uit een foto te nemen, of twee foto’s te combineren. Bij de toepassing van foto’s zijn de opties in principe oneindig. Als u speciale verzoeken heeft voor een grafsteen met foto, kunt u deze altijd met ons bespreken. Onder “ontwerpfoto’s” vindt u ook algemene foto’s waaruit u een keuze kunt maken.

Wij kunnen voor u een uniek ontwerp maken, waarbij uw wensen uiteraard geheel centraal staan.

Foto op grafsteen: uniek ontwerp

Een grafsteen met foto kan verder gepersonaliseerd worden met een tekst en ook het totaalontwerp van het grafmonument kan volledig op maat gemaakt worden. De grafsteen kan van verschillende materialen worden gemaakt, waarbij ook de mogelijkheid bestaat om glas te toe te passen in het ontwerp. U kunt erop vertrouwen dat de grafsteen met foto een unieke en uiterst persoonlijke herdenkingsplek zal worden.

Als u kiest voor een foto op grafsteen heeft u veel mogelijkheden om de steen zo persoonlijk mogelijk te maken, zodat deze volkomen past bij de herinnering aan uw dierbare.

Onze grafkunsten adviseur
Meer informatie?

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. Onze adviseur komt op een passend moment langs en spreekt alles met u door. Wij helpen u graag.

Meer voorbeelden

Brochure aanvragen