Een gedenksteen als herinnering aan uw dierbare. Wanneer een dierbare uit uw familiekring of vriendenkring wegvalt, is dat erg emotioneel en zwaar.

Gedenksteen als herinnering aan uw dierbare

Wanneer een dierbare uit uw familiekring of vriendenkring wegvalt, is dat een erg emotioneel en zwaar moment. Om uw dierbare toch ‘bij u te houden’, kunt u kiezen voor een persoonlijke steen. Een gedenksteen is een prachtig geschenk aan uw dierbare, als symbool voor de vele herinneringen die u aan hem of haar heeft. Een grafsteen kan in diverse vormen tot uiting komen, van een traditionele steen tot een modern gedenkteken in glas, solid surface, RVS of Mozaïek. De gedenksteen zal er voor zorgen dat uw dierbare een waardige laatste plaats krijgt, met een symbool dat volledig bij zijn of haar persoonlijkheid past.

Een symbool van herinneringen

Gedenkstenen zijn in vele soorten en maten verkrijgbaar. Zo kunt u een keuze maken die perfect bij uw herinneringen en uw overleden dierbare past. De steen kan geplaatst worden op het graf, bij de plaats van een noodlottig ongeval of een klein aandenken op een favoriete plek in uw tuin. Op de steen kunt u een prachtige tekst laten graveren in natuursteen, welke u uiteraard zelf kan samenstellen. Bij de andere materialen zijn er ook diverse mogelijkheden om teksten, foto’s of andere symbolen te verwerken. Het materiaal kan volledig worden aangepast aan uw wensen of aan de wensen van uw overleden dierbare. Op deze manier bepaald u zelf het symbool van de herinneringen die u heeft en altijd zal blijven koesteren.

Kwaliteit, service en bereikbaarheid

Het verliezen van een dierbare is zwaar en het kost dan ook de nodige moeite om beslissingen te nemen over de gedenksteen, de uitvaart en andere belangrijke zaken. Onze adviseurs begrijpen dit en zullen er dan ook alles aan doen om uw wensen zo goed mogelijk uit te voeren. Bij ons staat klantgerichtheid centraal, waarbij een goede service en een luisterend oor natuurlijk niet mag ontbreken.

Een gedenksteen zal zorgen dat uw dierbare altijd in uw leven aanwezig blijft, zowel symbolisch als fysiek.

Onze grafkunsten adviseur
Meer informatie?

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. Onze adviseur komt op een passend moment langs en spreekt alles met u door. Wij helpen u graag.

Meer voorbeelden

Brochure aanvragen