Een gedenkmonument moet herinneringen weerspiegelen en dat kunnen wij in alle vormen en kleuren terug laten komen.

Grafmonument met sfeer en uitstraling

Er komt een moment dat u na moet gaan denken over een grafmonument voor een dierbare en in welke vorm en materiaal u dat uitgevoerd zou willen zien.

De herinnering blijft! De vorm en het materiaal bepalen hoe de herinneringen weerspiegelt worden.


Grafmonument voor uw dierbare

Grafmonument voor uw dierbare

U heeft een dierbare verloren en bent op zoek naar een bijzonder grafmonument.

U wilt het grafmonument persoonlijk maken. Het moet de juiste sfeer uitstralen en waardig zijn. Dat kan best lastig zijn om te bedenken. Toch heeft u een aantal ideeën.

Bespreek uw wensen met de adviseur van Grafkunsten. Zo creëert u een uniek grafmonument voor uw dierbare. Wij komen bij u langs of u kunt ons bezoeken in Kattendijke. Wij laten u alle beschikbare materialen zien zodat u het kunt zien en voelen, om er een goed beeld van te kunnen vormen.

Samen maken we een persoonlijk ontwerp van de gedenksteen.


Grafmonument wensen

Grafmonument wensen

De wensen voor een persoonlijk en uniek grafmonument lopen uiteen. U kunt dan ook kiezen uit verschillende materialen, kleuren en vormen. Glas, RVS, Solid surface, mozaïek, foto’s en dergelijke kunnen wij voor u verwerken.Een bijzondere tekening, eigen geschreven tekst, meerdere kleurvakken, een foto van een eigen kunstwerk of schilderij....alles kan. Wij komen bij u thuis langs met de mogelijke materialen of u bezoekt ons in Kattendijke.

De materialen kunt u voelen en zien. Vanuit uw ideeën en verhalen komt er een materiaal naar voren waaruit we het gedenkteken gaan maken. U bepaalt wat u graag zou willen en wij geven de mogelijkheden aan in het gewenste materiaal. We komen samen tot een persoonlijk grafmonument. Lees meer over Grafmonument wensen.


Grafmonument inspiratie

Grafmonument inspiratie

Is uw idee nog niet zo concreet? Laat u dan inspireren in de galerij. Daar en verspreid over de andere pagina’s van de website hebben we diverse typen grafmonumenten geplaatst.

De galerij bestaat uit vele foto’s die uiteenlopen van voorbeelden van grafmonumenten, ornamenten, accessoires tot foto’s van fotografen die gebruikt kunnen worden voor ontwerpen voor een grafsteen. Als u een grafsteen met foto wilt, dan kunt u eventueel deze foto’s gebruiken als basis voor het ontwerp.

Als u echt nog moet zoeken naar een idee dan is onze galerij fijn om doorheen te bladeren.

Lees meer over Grafmonument inspiratie.