Een grafsteen van een baby is niet zomaar een grafsteen, zoals men deze gebruikelijk voor ouderen neerzet, maar het heeft iets teders en liefdevols.

Baby Grafsteen en momnument

Het verlies van een kind is een verdrietige aangelegenheid. Dat zijn de ergste dingen, die ouders kan overkomen. Het verlies van een baby, is heel erg verdrietig, het nooit leren kennen van je kind, het nooit zien opgroeien van je kind, het zal altijd een litteken op je ziel geven. Wanneer je een baby verliest, dan zul je je kind zo lang mogelijk willen herinneren, zo dicht mogelijk bij je willen hebben en er een waardig gedenkteken voor willen neerzetten. Het is dan ook heel gebruikelijk een mooie grafsteen neer te zetten op het grafje van het kindje.

Grafsteen baby

Een grafsteen van een baby is niet zomaar een grafsteen, zoals men deze gebruikelijk voor ouderen neerzet, maar het heeft iets teders en liefdevols, tevens drukt het heel veel verdriet uit, maar ook de liefde, die dit kind niet meer zal kunnen ontvangen in dit leven. De grafsteen baby is een uiting van alles wat er zich in de verdrietige achterblijvers omgaat. Daarom wil je ook een mooi plaatje meegeven aan je verlies, maar ook een mooi plaatje geven aan je baby, een mooi plaatje om bij terug te komen bij de grafsteen van je baby, die je wilt gedenken.

Wat staat er op de grafsteen van een baby

Op de grafsteen kun je een mooie tekst plaatsen, je kunt een grafsteen laten graveren met een engel, of met vlinders, je kunt er mooie bloemen in verwerken en zelfs iets met knuffels en-of beren laten verwerken in de grafsteen. Geef het iets persoonlijks mee, iets wat je als ouders je kindje nooit hebt kunnen zeggen, maar wat je steeds weer, elke keer, wanneer je het grafsteentje bezoekt, weer leest, weer beleeft en waarbij je je getroost voelt in je grote verdriet. De grafsteen hoort een waardig gedenkteken te zijn.

Met de kleurrijke monumenten van Grafkunsten zijn vele mogelijkheden om afbeeldingen van geboortekaartjes, foto’s, vlinders, wolken of harten te gebruiken voor een ontwerp voor de grafsteen.

Wilt u in uw eigen omgeving over de mogelijkheden geïnformeerd worden? Belt of mailt u ons voor een afspraak bij u thuis.

Onze grafkunsten adviseur
Meer informatie?

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. Onze adviseur komt op een passend moment langs en spreekt alles met u door. Wij helpen u graag.

Meer voorbeelden

Brochure aanvragen