Grafsteen kind, een grafsteen voor een overleden kind kan dienen als een gedenkplek op aarde voor het kind dat veel te vroeg naar het hiernamaals werd gehaald.

Grafsteen of monument voor kind

Gedenk een overleden kind met een prachtige grafsteen kind

Een grafsteen voor een overleden kind kan dienen als een gedenkplek op aarde voor het kind dat veel te vroeg naar het hiernamaals werd gehaald. Elk kind dat overlijdt, hoe jong ook, verdient het om op aarde herdacht te worden. Daar kan een mooie grafsteen kind een belangrijke rol bij spelen. Het kind kan herdacht worden zoals het was: creatief, spelend, lachend, klein of groot. Met een mooie grafsteen weet u zeker dat er een speciale plaats is om het kind te herdenken. Veel ouders zien hun overleden kind als een vlinder of sterretje. Ook dit kunt u met een grafsteen laten zien.

De mogelijkheden voor een unieke en bijzondere grafsteen kind

Kinderen horen niet te sterven, maar als het toch gebeurt, mogen we ze in elk geval nooit vergeten. Een grafsteen kind kan helpen om een unieke plek te creëren die goed bij het kind past. U kunt een grafsteen kiezen met een foto of een kunstwerk. Een roze grafsteen met hartjes omdat u uw kind zoveel liefde wilde geven of een veelkleurige vlinder die naar de hemel kijkt omdat u weet dat uw kind daar is. Misschien wilt u een graf met het lievelingsspeelgoed erin verwerkt, of de eerste tekening van het kind. Er zijn heel veel vormen, motieven en opdrukken mogelijk met de solid surface monumenten van Grafkunsten. Tekst en foto, tekening en gedicht, kleur en steen, u kunt alles combineren zoals u het mooi vindt. U kunt samen met eventuele andere nabestaanden een unieke grafsteen ontwerpen die bij uw eigen unieke kind past. Vanzelfsprekend hebt u grote inspraak in het ontwerp, maar kunnen wij u ook helpen door ideeën voor te leggen. U kunt vertrouwen op onze creatieve expertise wanneer u ons vraagt een grafsteen kind voor uw overleden dierbare kind te maken.

Onze adviseurs komen vrijblijvend bij u thuis om informatie te verstrekken als u dat wenst.

Onze grafkunsten adviseur
Meer informatie?

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. Onze adviseur komt op een passend moment langs en spreekt alles met u door. Wij helpen u graag.

Meer voorbeelden

Brochure aanvragen