Mozaïek is van gebroken stukjes een nieuw geheel maken. Een leven dat geweest is eren in kleur!

Grafsteen in mozaiek

Grafkunsten werkt samen met kunstenares Sabina die prachtige gedenkobjecten maakt in mozaïek. Zij maakt grafstenen bekleed met mozaïek.

Het vertelt het unieke, kleurrijke en bijzonder levensverhaal van uw dierbare. Het is haar missie om kleur te brengen op de begraafplaats. Om van gebroken stukjes een nieuw geheel te maken. Een leven dat geweest is te eren in kleur!

Dit sluit naadloos aan bij de denk- en werkwijze van Grafkunsten. Als wij bij u een afspraak hebben gemaakt om een gedenkteken te bespreken voor uw dierbare, gaan wij uit van uw herinneringen, ideeën en materiaalkeuze. Indien u foto’s, afbeeldingen in kleur wilt terugzien in het gedenkteken, dan is mozaïek een prachtig materiaal om uw ideeën in uit te werken.

Ieder mozaïek uniek

Van ieder mozaïek dat er gemaakt wordt is er maar één. Een uniek gedenkteken dat met de hand op maat is gemaakt!

Sabina werkt met de beste kwaliteit glasmozaïek dat uiteraard kleurvast en vorstbestendig is.

Waar kan ik mozaïek voor gebruiken? U kunt mozaïek verwerken in een grafsteen of urnengraf op de begraafplaats. Als bermmonument of een herinnering in uw tuin. Als colombariumplaat als dat is toegestaan op de begraafplaats. Of op een graf van uw dierbare huisdier.

Als er een idee is gevormd voor het gedenkteken, de grafsteen, dan wordt er samen met Sabina een ontwerp gemaakt. In totaal 2- 3D ontwerpen, zodat u een goed realistisch beeld kunt vormen van hoe het eruit komt te zien. Dit ontwerp kost €250,00 excl. 21% BTW. Indien u het monument laat maken vervallen deze kosten!

Nadat het definitief ontwerp en de offerte door u is goedgekeurd, wordt de vergunning aangevraagd. Sabina gaat daarna starten met haar werk. Zodra deze is afgerond wordt de grafsteen vakkundig geplaatst op de begraafplaats door Grafkunsten.

Indien u meer informatie wilt over een grafsteen in mozaïek neemt u dan vrijblijvend contact met ons op!

Onze grafkunsten adviseur
Meer informatie?

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. Onze adviseur komt op een passend moment langs en spreekt alles met u door. Wij helpen u graag.

Meer voorbeelden

Brochure aanvragen