Een grafzerk die is afgestemd op uw behoeften en de behoeften van uw overleden dierbare, een mooie plek waar liefde en herinneringen samen zullen komen.

Grafzerk en monument

Een laatste rustplaats

Wanneer iemand in uw familie- of vriendenkring overlijdt, is dat natuurlijk erg verdrietig, zwaar en emotioneel. Maar toch wilt u uw dierbare een mooie, laatste rustplaats bezorgen. Een persoonlijke grafzerk helpt u bij het bieden van deze rustplaats. De grafzerken zijn beschikbaar in diverse materialen en bovendien kunt u uw persoonlijke tekst op de zerk laten plaatsen. Op deze manier heeft u een mooie, symbolische herinnering aan uw dierbare.

Grafzerken zijn er in soorten en maten

Jaren geleden bestond een grafzerk alleen uit een ‘blok’ steen, zonder persoonlijke touch en zonder moderne vormen. In de huidige tijd is dit heel anders, en heeft u de keuze uit diverse vormen, materialen en teksten die op vele manieren op de zerk geplaatst kunnen worden. Bovendien kunt u de zerk nog meer personaliseren met de mogelijkheden tot het plaatsen van planten of andere accessoires. Onze zerken zijn er in alle soorten en maten, waardoor het ook mogelijk is een zerk te plaatsen op een familiegraf. Naast het plaatsen van tekst is het ook mogelijk een foto of andere afbeelding te gebruiken in het ontwerp.

Een persoonlijke boodschap

Omdat een dierbare verliezen een zware en emotionele tijd met zich meebrengt, zullen onze adviseurs ervoor zorgen dat uw behoeften en wensen zo goed mogelijk in de grafzerk naar voren komen. De zerken zullen worden geplaatst door professionele medewerkers. Zowel kwaliteit als zekerheid en service zijn belangrijk bij het kiezen van een goede aanbieder voor een persoonlijke zerk. Een persoonlijke boodschap, foto of afbeelding is altijd mogelijk, zodat u een fysieke plek heeft om uw dierbare te kunnen bezoeken.

Met een zerk die is afgestemd op uw behoeften en de behoeften van uw overleden dierbare, creëert u een mooie plek waar liefde en herinneringen samen zullen komen.

Onze grafkunsten adviseur
Meer informatie?

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. Onze adviseur komt op een passend moment langs en spreekt alles met u door. Wij helpen u graag.

Meer voorbeelden

Brochure aanvragen