Het kindergraf kan volledig aangepast worden aan uw wensen Wij helpen u uw kind op gepaste wijze te herdenken. Niets is mooier dan een blijvende herinnering.

Kindergraf grafsteen

Een mooie, blijvende herinnering bij het pijnlijke verlies van uw kind; dat kan! Meestal in de vorm van een gedenkteken op het kindergraf. Samen met de adviseur bespreekt u uw wensen, die de ontwerper uitwerkt. Zodat uw kind in uw herinnering blijft op de wijze zoals het was. Hiervoor bestaan vele mogelijkheden met onze persoonlijke monumenten, zoals een typische eigenschap van uw kind in het monument verwerken of iets wat uw kind maakte.

Het kindergraf kent vele positieve kanten

Een gedenkmonument komt het best tot zijn recht als hiermee de manier van doen van het kind weerspiegeld wordt. U kunt uw eigen ontwerp, wensen of een geheel eigen element toevoegen aan het gedenkteken. Er bestaan verschillende materialen, zoals glas, uvprint of mozaïek. Daarnaast gebruiken wij regelmatig felle kleuren of figuren uit de wereld van het kind bij een persoonlijk kindergraf. Ook diverse accessoires staan tot uw beschikking, zoals beeldjes, sculpturen of een foto van uw kind

Wat wij hierin voor u kunnen betekenen

Wij willen u graag zo goed mogelijk van dienst zijn. Zo verwerken we bijvoorbeeld speelse lettertypen en foto’s in het gedenkmonument. Als u het monument bij het kindergraf in de vorm van een dier of de geboortekaart wilt, kan dat eveneens. Een deskundig adviseur begeleidt u hierbij en maakt een uniek ontwerp gebaseerd op uw wensen. U kunt op ons rekenen in elk deel van Nederland en België.

Hoe verder?

Het kindergraf kan volledig aangepast worden aan uw wensen. Wij helpen u uw kind op gepaste wijze te herdenken. Niets is mooier dan een blijvende herinnering. Daarin kunt u op ons rekenen. Mocht u geïnteresseerd zijn, dan kunt u op uw gemak door de website bladeren of vrijblijvend contact met ons opnemen voor een afspraak bij u thuis. We willen u graag van dienst zijn.

Onze grafkunsten adviseur
Meer informatie?

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. Onze adviseur komt op een passend moment langs en spreekt alles met u door. Wij helpen u graag.

Meer voorbeelden

Brochure aanvragen