Kindergrafsteen en geen standaard steen. De grafsteen kan uw herinneringen of gevoelens weerspiegelen en zo uw verlies helpen te verwerken.

Kindergrafsteen en grafmonument

Wat geen enkele ouder ooit zou moeten meemaken!

Het verliezen van een kind is als het verliezen van een deel van je leven. Niets is dan belangrijker dan een goed afscheid en dit op een passende manier te doen. U zoekt daarom ook een daarbij passende kindergrafsteen en geen standaard steen. U wilt immers uw herinneringen bewaren.

Een herinnering als kindergrafsteen.

Tegenwoordig zie je het steeds meer en meer. Mensen kiezen voor andere materialen en andere vormen voor grafstenen. Dit geldt zeker voor grafstenen voor kinderen. De grafsteen kan uw herinneringen of gevoelens weerspiegelen en zo uw verlies helpen te verwerken. Herinneringen als een foto, een treintje of vlinder van steen of als afbeelding op de grafsteen kan uw kind weerspiegelen en is wellicht de mooiste manier om uw kind te eren.

Een kindergrafsteen moet vertrouwd aanvoelen.

Niets is zo erg als wanneer u het graf van uw kind bezoekt en het ademt niet de sfeer van herinnering uit, doordat u niet tevreden bent over de kindergrafsteen, de manier waarop de keuze is gemaakt of ermee is omgegaan. Wij behandelen uw verlies met vertrouwen, respect en integriteit. Wij luisteren naar uw ideeën en werken het zo uit als afgesproken, zodat u als u bij het graf bent aan de herinnering van uw kind denkt en aan niks anders.

Voor als u al een idee heeft of indien u daar graag bij geholpen wordt, wij staan voor u klaar. Wij behandelen uw wensen, uw herinnering en ideeën met respect en integriteit. Wilt u meer informatie, dan kunt u hier de brochure aanvragen. Wat uw beslissing ook wordt, of u nu wel of niet contact met ons opneemt, wij wensen u en iedereen om u heen heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Onze grafkunsten adviseur
Meer informatie?

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. Onze adviseur komt op een passend moment langs en spreekt alles met u door. Wij helpen u graag.

Meer voorbeelden

Brochure aanvragen