Grafkunsten maakt maatwerk grafmonumenten. Wij staan voor exclusief, persoonlijk en uniek. Een ontwerp dat past bij uw dierbare.

Kindermonument en kindergraf


Kindermonument voor uw dierbare

Kindermonument voor uw dierbare

Het verliezen van een kind is intens en verdrietig. Des te belangrijker is het om een kindermonument uniek en bijzonder te maken.

Laat het een plek zijn om te herinneren. Bespreek uw wensen met onze adviseur.

Zo creëert u een uniek kindermonument voor uw dierbare.


Kindermonument wensen

Kindermonument wensen

Uw eigen wensen en ideeën gebruiken we voor het ontwerpen van het kindermonument. Bijna alles is mogelijk. Neemt u tijdens een gesprek met onze adviseur rustig al uw wensen door. Wij verwerken ze in een prachtig en uniek kindermonument.

Onze adviseur komt bij u thuis of we spreken af in Kattendijke in onze showroom. Daar kunt u alle beschikbare materialen bekijken en voelen om zo tot een keuze te komen die bij uw wensen past.

Er zijn vele mogelijkheden die wij u kunnen laten zien. Lees meer over Kindermonument wensen.


Kindermonument inspiratie

Kindermonument inspiratie

Vind u het moeilijk uw wensen uit te leggen?

Kijkt u rustig eens rond in onze galerij. Daar staan veel voorbeelden van grafmonumenten in allerlei materialen.

Ook op andere pagina’s vind u inspiratie voor een bijzonder kindermonument. Er zijn allerlei verschillende materialen, vormen, motieven en opdrukken mogelijk.

Zo maakt Grafkunsten een uniek en bijzonder kindermonument voor het graf van uw dierbare. Uw ideeën, wensen en verhalen zijn de basis voor het maken van een mooi persoonlijk monument. Lees meer over Kindermonument inspiratie.