Een graf is niet alleen een rustplaats, het is zoveel meer. Het is de plaats waar u uw dierbare komt opzoeken. Het is de plaats waar u naar terug kunt gaan.

Graf en grafkunst

Het verliezen van een dierbare. Of het nu een partner, kind of ouder is, u wilt uw dierbare op een waardige en unieke manier herdenken.

Herinneringen voor bij het graf.

Een graf is niet alleen een rustplaats, het is nog zoveel meer. Het is de plaats waar u uw dierbare komt opzoeken. Het is de plaats waar u naar terug kunt gaan als u zich verdrietig of alleen voelt, de plaats waar u uw herinneringen achterlaat.

Wat u ziet moet dan ook die herinneringen weerspiegelen en net als herinneringen kunnen deze rustplaatsen in alle vormen en kleuren komen. Een grafsteen is meer dan tekst alleen. Wij kunnen u daarbij helpen. Heeft u een mooie foto die u graag op de steen laat zetten of een hobby of herinnering die u wilt terugzien. De mogelijkheden zijn eindeloos, laat het ons weten en wellicht komen we samen tot een ontwerp dat geschikt is voor uw dierbare.

Omdat u misschien nog even wilt nadenken of een beter beeld wilt vormen van het graf zoals wij het voor u kunnen maken, ontvangt u vrijblijvend en gratis een 3d ontwerp van wat we hebben besproken.

De vorming van het graf is persoonlijk en vertrouwelijk.

Wij begrijpen dat u het druk heeft, dat u uw verdriet moet verwerken en wellicht geen afspraken buiten de deur wilt maken. Daarom kunt u bij ons een afspraak maken waarop wij bij u langs komen en uw wensen bespreken. Wij gaan met vertrouwen en respect om met uw wensen zodat uw herinneringen niet aan ons zijn, maar aan uw dierbare.

Grafkunst wenst u en iedereen om u heen heel veel sterkte met het verlies. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden dan kunt u hier de brochure aanvragen. Wij staan garant voor een respectvolle en integere behandeling.

Onze grafkunsten adviseur
Meer informatie?

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. Onze adviseur komt op een passend moment langs en spreekt alles met u door. Wij helpen u graag.

Meer voorbeelden

Brochure aanvragen