Kindergraven, bij kinderen horen passende kleuren en afbeeldingen. Deze aspecten vindt u bij ons terug in de graven, er is heel veel mogelijk.

Kindergraven met opdruk

Een kind verliezen is het ergste dat een ouder kan overkomen. Het is tegennatuurlijk wanneer een kind eerder overlijdt dan de ouders. Omdat wij weten hoeveel impact het verlies van een kind heeft, besteden wij veel aandacht aan kindergraven. Omdat uw kind uniek was, verdient het ook een uniek graf. De graven die wij u voor uw kind kunnen bieden, zien er dan ook heel speciaal uit.

Mogelijkheden voor kindergraven

Bij kinderen horen passende kleuren en afbeeldingen. Deze aspecten vindt u bij ons terug in de graven van solid surface, glas en mozaïek. In principe is alles mogelijk en we houden uiteraard rekening met uw eigen wensen en ideeën. Onze adviseur komt graag op een geschikt moment bij u langs om een en ander te bespreken. Naar aanleiding daarvan ontvangt u geheel vrijblijvend een offerte en wordt daarna een ontwerp samengesteld. Onze kindergraven kunnen gecombineerd worden met verschillende materialen , gebruikmakend van alle mogelijke vormen, motieven en opdrukken.

Kleurrijke kindergraven

Was uw kind fan van Ajax of hield hij of zij van vlinders? Was uw kind dol op hartjes of was rood zijn of haar lievelingskleur? Wij kunnen al deze aspecten in het graf verwerken. U kunt bijvoorbeeld een graf laten maken van het geboortekaartje van uw kind, met dezelfde kleuren en afbeeldingen. Of een graf met bloemen, beertjes, een regenboog, enzovoort. Ook is het mogelijk om de grafsteen in een bepaalde vorm te laten maken. Wij bieden kindergraven in rood, blauw, groen, roze of welke kleur dan ook. Zo kan het graf van uw kind een afspiegeling worden van wie hij of zij was.

Aan de geboorte van kinderen wordt altijd veel zorg en aandacht besteed. Het overlijden van uw kind verdient evenveel zorg en aandacht. Het uitzoeken van een grafsteen is een lastige en verdrietige opgave, maar met onze mogelijkheden kunnen we hierbij misschien een klein lichtpuntje voor u zijn.

Onze grafkunsten adviseur
Meer informatie?

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. Onze adviseur komt op een passend moment langs en spreekt alles met u door. Wij helpen u graag.

Meer voorbeelden

Brochure aanvragen