Bij de grafmonumenten kunnen nabestaanden de overledene gedenken. Een goed grafmonument is veel meer dan een grafsteen.

Grafmonumenten meer dan een grafsteen

Grafmonumenten om uw dierbaren op persoonlijke wijze te gedenken

Een overleden dierbare kunt u eren met een persoonlijk grafmonument. Bij de grafmonumenten kunnen nabestaanden de overledene gedenken. Een goed grafmonument is veel meer dan een grafsteen. U kunt kiezen voor een vorm, materiaal of kleur die uniek is, die u aan uw overleden dierbare doen denken. Misschien kiest u zelfs wel voor een foto in het grafmonument. Met grafmonumenten kunt u een statement maken namens de overledene. Op deze manier kunt u een plek laten maken waar zijn of haar unieke karakter te zien is voor iedereen.

De mogelijkheden van grafmonumenten

Er zijn heel veel verschillende soorten grafmonumenten mogelijk. U kunt het monument bijvoorbeeld liggend of staand laten neerzetten. Misschien kiest u ervoor om een mooi gedicht op de steen te verwerken, of een kindertekening. Ook met een foto kunt u vele kanten op. Denk bijvoorbeeld eens aan een foto van het favoriete strand van uw dierbare, omdat u weet dat uw geliefde daar zo graag kwam. Of een foto van een regenboog, omdat die naar de hemel verwijst waar uw geliefde nu naartoe is.

Het is ook mogelijk om verschillende materialen te combineren. Misschien verwerkt u er graag een vlinder in, omdat uw dierbare nu net zo vrij is als dit mooie dier. Het belangrijkste is dat u samen met ons het grafmonument ontwerpt dat het beste past bij uw overleden dierbare. Samen met de eventuele overige nabestaanden kunt u een grafmonument bedenken dat wij voor u zullen maken. U mag erop vertrouwen dat wij uw wensen in acht zullen nemen en er een prachtig monument van zullen maken. Met een grafmonument kiest u voor een persoonlijke plek om een dierbare overledene te gedenken.

Onze grafkunsten adviseur
Meer informatie?

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. Onze adviseur komt op een passend moment langs en spreekt alles met u door. Wij helpen u graag.

Meer voorbeelden

Brochure aanvragen