Een grafsteen met foto is een mooie plek om bij te gedenken. Als een dierbare overlijdt, is het belangrijk om die persoon te blijven herinneren.

Grafsteen met foto

Gedenk uw overleden dierbare met een grafsteen met foto

Een grafsteen met foto is een mooie plek om bij te gedenken. Als een dierbare overlijdt, is het belangrijk om die persoon te blijven herinneren. Hoe die persoon echt was is natuurlijk veel meer dan met letters of woorden alleen kan worden uitgedrukt. Een foto komt veel dichter bij uw herinnering van hoe u uw dierbare overledene kende. Een grafsteen met foto helpt om uw herinnering levend te houden. Beelden kunnen enorm krachtig zijn en iedereen die de foto ziet, weet gelijk wat voor persoon daar begraven ligt. Een foto vertelt een verhaal, want een foto is persoonlijk. En een persoonlijk verhaal zorgt voor respect, respect voor die voor u heel bijzondere persoon die overleden is.

Diverse mogelijkheden bij een grafsteen met foto

U kunt voor een foto van uw overleden dierbare zelf kiezen, maar er zijn ook veel andere mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld eens aan een foto van de zeilboot, als de overledene een fanatieke zeiler was. Of een foto van de zee, als u weet dat uw dierbare daar het gelukkigst was. Misschien kiest u voor een ontspannen vakantiefoto of juist een foto genomen tijdens het werk waar uw dierbare zoveel tijd, geld en enthousiasme in geïnvesteerd heeft. U kiest wat het beste past bij uw overleden dierbare. Een foto die uw herinnering het beste in een plaatje vangt. Kies samen met andere nabestaanden een prachtige herdenkingsfoto uit. Kies een foto die zuiver en ongeveer 300 dpi scherp is, dat geeft het mooiste effect.

U kunt erop vertrouwen dat de foto die u uitkiest door ons op een prachtige en eerbiedige manier op de grafsteen wordt geplaatst. Uiteraard kunt u ook een tekst op een mooie en creatieve manier in de foto op de grafsteen laten verwerken. Onder het kopje Ontwerpfoto’s vindt u algemene foto’s die gebruikt kunnen worden. Wanneer u interesse hebt in een grafsteen met foto, zijn wij u daar heel graag mee van dienst.

Onze grafkunsten adviseur
Meer informatie?

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. Onze adviseur komt op een passend moment langs en spreekt alles met u door. Wij helpen u graag.

Meer voorbeelden

Brochure aanvragen