Grafsteen voor iemand die gemist zal worden! Afscheid nemen van een dierbare is al triest genoeg. Laat de grafsteen een herinnering zijn, niet saai en eentonig.

Grafsteen voor een dierbare

Een dierbare is iemand die gemist zal worden!

Afscheid nemen van een dierbare is nooit leuk. Je wereld stort in en je moet zonder je dierbare verder. Wellicht zoek je hem of haar nog vaak op, om te vertellen wat je allemaal doet of om te vertellen hoe zeer jij hem of haar mist. Voor veel mensen helpt dit bij de verwerking. Als de grafsteen past bij de herinnering helpt dit des te meer. Plantjes en een foto fleuren het al snel op, maar er zijn zo veel meer mogelijkheden die uw dierbare eer aan kunnen doen.

Creatieve grafstenen

Een grafsteen hoeft niet saai en eentonig te zijn. Verschillende teksten kunnen helpen bij de verwerking. Teksten als : “De stilte die jij hier achterliet, verraad het leven dat er eens was.”
Behalve teksten zijn er nog andere mogelijkheden. Een grafsteen hoeft niet meer van steen te zijn. Andere materialen zoals glas, RVS, Solid Surface en Mozaiek kunnen gebruikt worden. Er kan met kleur gewerkt worden in afbeeldingen of een belangrijk voorwerp of levensmotto uit beelden. Bijvoorbeeld een beertje voor een kind of een foto van uw dierbare met familie.

Grafsteen zonder negatieve gevoelens

Een grafsteen koop je niet voor even, maar voor vele jaren. Het laatste wat u wilt, is dat de grafsteen een negatief gevoel geeft doordat het niet aan uw wensen voldoet of er respectloos mee is omgegaan. Behalve dat het niet mooi is, geeft het u geen mogelijkheid om afscheid te nemen en verder te gaan. Wat u wilt, is dat u aan uw dierbare kunt denken wanneer u bij hem of haar bent.

Voor creatieve grafstenen, met respect vervaardigt en op uw wensen afgestemd, kunt u bij ons terecht. Door te werken met diverse materialen kunnen wij persoonlijke creatieve grafstenen realiseren met uw inbreng! Uitgaande van uw verhalen, herinneringen en ideeën!

Wilt u over de mogelijkheden praten, dan kan dat bij ons. De koffie staat al klaar. Blijft u liever thuis? Dan kunt u ons bellen en komen we bij u langs.

Onze grafkunsten adviseur
Meer informatie?

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. Onze adviseur komt op een passend moment langs en spreekt alles met u door. Wij helpen u graag.

Meer voorbeelden

Brochure aanvragen